Aprendrer Idiomes

5 Aplicacions per a aprendre IDIOMES i on ACREDITAR-HO

learn-2001847_1920.jpg

Fa uns anys, el coneixement d’un segon idioma podia ser un element diferenciador respecte a altres possibles aspirants a un lloc de treball. Empreses especialitzades en selecció, afirmen que el saber idiomes pot augmentar entorn d’un 40% les possibilitats de trobar un treball en un perfil mitjà i alt. Lògicament, a major categoria professional, més demanda d’aquesta competència lingüística hi haurà

I és que, cada vegada més, les empreses busquen perfils que puguen exercir el seu treball i interaccionar amb persones d’altres països, i això passa obligatòriament per entendre i fer-nos entendre en altres llengües. La globalització i la internacionalització de l’ocupació és un fet.

Segons l’informe d’Adecco de 2018 sobre la demanda d’idiomes en les ofertes d’ocupació, “Una de cada tres ofertes laborals requereix el domini de diversos idiomes.” I en un 92% de les vegades es demanarà l’anglés com a requisit enfront d’altres llengües.

A poc a poc, el coneixement d’una llengua estrangera s’està convertint en un coneixement bàsic, i en alguns casos, fins i tot es dona per descomptat.

És per això que si no volem quedar-nos enrrere en aquest aspecte i millorar la nostra ocupabilitat, hem d’aspirar com a mínim a controlar un segon idioma. Sobretot si el nostre àmbit té a veure amb l’Enginyeria, l’Hostaleria i Turisme, i les Filologies. També en el sector públic ens servirà per a la baremació de mèrits si tenim un certificat oficial que l’acredite.

Des del Pacte Territorial deixem com a recurs un llistat d’aplicacions gratuïtes per a fer els primers passos en diferents idiomes, que us serviran per a una primera presa de contacte o repàs. Posteriorment serà igualment important complementar-ho amb cursos i que acreditem aquests coneixements en entitats oficials com:

LLISTAT D'APLICACIONS:

Us deixem l’adreça web, però totes posseeixen una aplicació per al mòbil. Si volem accedir a tot el contingut tindrem l’opció de pagar pel servei.

Fins a 12 idiomes diferents que podrem aprendre. Haurem de registrar-nos i anirem completant cursos dividits en lliçons segons temàtica i nivell. Fins i tot podrem corregir a estudiants d’altres països que aprenen el nostre.
13 Idiomes diferents per a aprendre. A partir del nivell que triem, anirem completant lliçons


Podrem triar entre 10 idiomes en els quals nosaltres ens marcarem el temps d’estudi diari i el nivell (podent realitzar una prova per a marcar-lo). Podrem registrar-nos per a guardar el progrés, afegir amics o comparar la nostra puntuació amb altres usuaris.


 

11 idiomes a la nostra disposició amb dos nivells de dificultat. Podrem accedir pagant a tots els cursos, idiomes i maneres


 

Amb menys opcions que les anteriors, podrem aprendre anglés seleccionant el nostre nivell: Principiant (A1), Elemental (A2), Intermedi (B1) o Avançat (B2).

degree-3955169_1920.jpg

Recordar-vos també que en l’article sobre oferta formativa gratuïta , també trobareu cursos online d’idiomes.

Comments are closed.