El Pacte amplía a Enguera la atención individualizada a personas en búsqueda de empleo

  • Les sessions seran els divendres de 10 a 13h en la seu de l’Associació per al desenvolupament sostenible dels municipis del Massís del Caroig, Serra Grossa i Ribera del Xúquer.

Descentralitzar els serveis que s’ofereix a la ciutadania, partia com uns dels objectius principals del projecte “La Costera Canal en Xarxa” del Pacte Territorial. I és en aquest punt, donat l’augment de la demanda de tals serveis, el que ha motivat que les atencions individualitzades arriben també al municipi d’Enguera.

La ubicació estratègica del municipi, així com la presència del grup d’acció local de Ribera Xúquer com a fonamental entitat dinamitzadora del territori, han sigut decisius per a poder oferir un acompanyament personalitzat que pretén aconseguir l’efectiva inserció en el mercat laboral de les persones usuàries del servei.

La seu establida serà en la seu del Gal Caroig Xúquer, en Plaza Manuel Tolsá s/n d’Enguera i, d’igual manera que en la resta de municipis , les atencions funcionaran sota cita prèvia, bé a través de correu electrònic ocupacio@costeracanal.com  o telefonant al 960.901.988.

Finalment cal recordar que el Pacte segueix amb les actuacions a peu de carrer pels diferents municipis d’ambdues comarques, així com en les tutoritzacions per les diferents seus establides (Moixent, L’Alcúdia de Crespins, Xàtiva, Chella i Bicorp).