The Oil Experience – «Heredad la Boquilla»

Elabora el  teu Oli en «Heredad la Boquilla»

Masia del segle  XVIII «Heredad la Boquilla» es troba al Massís del Caroig, una masia recuperada i que actualment ofereix al visitant la possibilitat de participar en la recollida de l’oliva ,gaudir de la natura i elaborar l’oli de les olives plegades a  l’almàssera de la masia, un oli ecològic  verge extra  i de gran qualitat.

Es tracta de  la proposta «The Oil Experience»

La finca  “Heredad La Boquilla” es altitud, silencio, soledad, agua de manantial, pájaros… localizada en el Macizo del Caroig es un espacio para disfrutar de la naturaleza.

Podem disfrutar de l’allotjament a la masia per períodes setmanals o caps de setmana, recórrer aquest espai natural, familiaritzar-nos amb el silenci, amb el soroll de la natura, assaborir ous de corral, produir oli, dependre el conreu dels  cultius de temporada i recol·lectar les verdures que després ens menjarem…

Una experiència completa en  què  a més a més pots plantar un arbre, fer una boníssima paella,  senderisme i recorreguts en bicicleta , fornejar pa artesanal o senzillament contemplar el paisatge i relaxar-te.

la Heredad Boquilla produeix oli d’ oliva verge extra, ecològic  Birdy

Birdy es nuestro aceite, un aceite tan natural como un pájaro libre.

Finca La Boquilla

Carretera Mogente-Navalón km 10,5 //Autopista A7 – Salida Moixent
Coger la carretera hacia Navalón. A 10.5 Km en esta carretera, girar a la derecha por pista forestal. A 2,5 km en la pista forestal está la última indicación hacia la casa.

Coordenadas GPS:
38.926815, -0.825904
elev. 739m                                                                 T. +34 658 962 658                     olivierdexavier@olivierdexavier.com

Tota la informació la trobaràs a la seua WEB