El Pacte organitza la I Jornada de la Dona Emprenedora
Bases reguladoras para la concesión de ayudas para impulsar la competitividad industrial sostenible en la CV
Vallada, primera parada de l’emprenedoria dirigida a fomentar la cultura emprenedora entre la joventut
El Pacte Costera-Canal habilita un punt d’atenció a persones emprenedores (PAE)
Puc accedir als fons europeus si soc una PIME?
Objectius bàsics del màrqueting i la publicitat en línia
Ajudes a la primera instal·lació de joves agricultors
El VI projecte experimental del Pacte Territorial aposta per fomentar la cultura emprenedora entre la joventut
Puc instaurar els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) a la meua empresa?
EAUTOM 2021 | Programa d’ajudes destinat a mantindre el treball autònom de les dones
previous arrow
next arrow

Impulsant La Costera-Canal 2021-2022

Atés que en projectes anteriors s’ha treballat l’orientació laboral amb joves des dels instituts d’FP amb resultats molt positius, com a primera de les línies estratègiques, es treballarà en el foment i increment de l’FP Dual. En aquest cas, s’adaptarà la modalitat que millor s’adeqüe al territori, donant-la a conéixer a les empreses i a les persones aturades sense formació. Així mateix, es continuarà amb la labor d’orientació laboral entre els col·lectius més vulnerables.

En aquesta línia de treball, el personal tècnic especialitzat en desenvolupament empresarial contractat a aquest efecte, durà a terme l’assessorament a les persones emprenedores des de la generació de la idea fins a la constitució i posada en marxa de l’activitat empresarial.

En esta línea de acción se dará impulso a la agricultura comercial sostenible y a la transformación de los productos agrarios.

Relacionat amb el punt anterior, les actuacions proposades parteixen d’una anàlisi prèvia de la situació de la venda de proximitat i tindran dues orientacions diferenciades. D’una banda, cap als productors i per una altra, cap als consumidors. Mitjançant diferents jornades teoricopràctiques, es tractarà de donar a conéixer i crear els mitjans per a l’aprofitament dels avantatges de la venda de proximitat i el seu desenvolupament.

 

¿Què és el Pacte Territorial La Costera-Canal?

En el Pacte participen tant les Mancomunitats que conformen les comarques de La Costera i La Canal de Navarrés, així com els Agents Socials del territori, UGT i CCOO i associacions empresarials XACEX i ADEXA, formant tots part del Consell de Direcció.

És un programa innovador impulsat per LABORA, en el marc del Pla Avalem Territori, en el qual es duen a terme projectes subvencionats per la Conselleria d’Economia Sostenible , Sectors Productius , Comerç i Treball.

¿Qué és el Programa Mentor?

El Programa Mentor, dissenyat pel Pacte Territorial de la Costera-Canal, és una base de dades que busca posar en contacte a persones emprenedores, que es troben en la fase inicial de la posada en marxa de projectes empresarials, i a aquelles empreses disposades a realitzar una labor de mentoring en àrees empresarials en les quals demostren una dilatada experiència.

Altres Projectes Del Pacte

Subscriu-te al nostre butlletí

Rep les últimes ofertes, formació i molt més en el teu e-mail: