Impulsant La Costera-Canal 2021-2022

Atés que en projectes anteriors s’ha treballat l’orientació laboral amb joves des dels instituts d’FP amb resultats molt positius, com a primera de les línies estratègiques, es treballarà en el foment i increment de l’FP Dual. En aquest cas, s’adaptarà la modalitat que millor s’adeqüe al territori, donant-la a conéixer a les empreses i a les persones aturades sense formació. Així mateix, es continuarà amb la labor d’orientació laboral entre els col·lectius més vulnerables.

En aquesta línia de treball, el personal tècnic especialitzat en desenvolupament empresarial contractat a aquest efecte, durà a terme l’assessorament a les persones emprenedores des de la generació de la idea fins a la constitució i posada en marxa de l’activitat empresarial.

En aquesta línia d’acció es donarà impuls a l’agricultura comercial sostenible i a la transformació dels productes agraris.

Relacionat amb el punt anterior, les actuacions proposades parteixen d’una anàlisi prèvia de la situació de la venda de proximitat i tindran dues orientacions diferenciades. D’una banda, cap als productors i per una altra, cap als consumidors. Mitjançant diferents jornades teoricopràctiques, es tractarà de donar a conéixer i crear els mitjans per a l’aprofitament dels avantatges de la venda de proximitat i el seu desenvolupament.

 

Shopping Basket
Share This